Alla utom jag är bara till besvär

Det snodde jag från roliga bloggen Nakna ryska vader (http://naknaryskavader.blogspot.com) och det ska visst bli titeln på tjejen bakom bloggens kollegas första låt. Öh, hur invecklat blev inte det där? Kul, i alla fall, tyckte jag.

Igår var jag på inspirationsshow på skolan. Det var modeeleverna som hade modevisning och musikesteterna som hade musik och sedan skulle det tydligen vara utställning av bildesteterna och träeleverna, men vad de hade gjort på trä förstod jag aldrig. Hur som helst så var det bra och proffsigt som vanligt och nu börjar jag bli tjatig men jag blir alltid så himla imponerad och det är väldigt spännande i slutet av varje termin att se vad eleverna ska hitta på för att visa upp vad de lärt sig. Jag hörde innan att det var en tjej som skulle stå och se vän ut och sjunga men jag tyckte hon var cool och tuff. Vet inte om det blir inne med korsett i sommar eller om det bara är en uppgift modetjejerna haft men satan vad fina de var, både de trådsmala modellerna och korsetterna. Hm, länge sedan jag hade en sådan mager midja, men jag tänker ändå ha mina korsetter på diverse tillställningar. Det är så snyggt och när det var modernt förra gången efter Moulin rougefilmen var jag för feg för att köpa någon. Nu har jag tre. Två från HM, som pinnarna kan få för sig att spreta åt alla håll i, och en som håller bättre som jag fyndade för 6 pund i en liten stad i England i somras.

Liten tävling. Titta här http://www.elmia.se och här http://www.a6center.se och gissa vart jag helst vill.

I veckans Nettoreklam finns det Grill & ungsrengöring för 25 kronor. Fyndpris om du vill ha en grill och något som gör rent dina skitiga ungar...

Kommentarer
Postat av: Joanna

Haha, gud vad billigt med grill och nåt som gör rent Charlie, bara 25:-! :-)

2007-05-30 @ 21:26:20
Postat av: Ylva

Joanna. Visst var det ett fyndpris?...

2007-05-31 @ 21:32:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0