Att dricka kebabsås

Idag hängde jag med till Jysk. Ett par kompisar skulle till Luhrpasset och byta ut en trasig grunka som den ena köpt där. Jag är inte så intresserad av Jysk men bredvid ligger Herrgårdstoppen som tillverkar kokosbollar och har billigt lösgodis. När vi parkerat sprang jag raskt iväg dit. Handlade inga toppar men lösgodis och en ny sorts egentillverkade kokoschokladbitar, intressant. Utanför affären stod en vagn som sålde pasta och jag köpte kebabpasta med vitlökssås. Om man köper en stor bytta med pasta och det är en massa gott klegg kvar i botten får man dricka. Särskilt när ingen ser. Satt och mös för mig själv och tänkte tillbaka på när jag bodde i Göteborg och satt på en sunkig kebab och drack sås. Vi satt liksom i fönstret och de som gick förbi såg inte ut som att de tyckte det var något frestande. Ha, de får väl skaffa bättre skyltdockor då!

Har också hunnit med en blejdrunda. Mötte vår bil, sambon hade slutat lite tidigare och jag gjorde en elegant u-sväng för att prata med honom. En biltut, ett cykelpling, ett rullskidhej och några artiga bilframsläpp senare var jag hemma igen.

Kommentarer
Postat av: nina

oh ja. nu skulle jag aldrig få för mig att dricka kebabsås men jag dricker upp
1) soya-wasabiblandningen när man käkat sushi
2) salladsdressingen i botten av skålen
3) vaniljsås
4) salladsdressingen man får i en liten kanna på ett ställe i norrköping.

2007-05-29 @ 23:53:04
URL: http://cirkumflx.blogspot.com
Postat av: Ylva

Nina. Haha. Man ska få dricka vilken sås man vill (fritt för obscena tolkningar...) utan att någon ska säga att man är äcklig tycker jag. Det här var vitlökssås vilket jag tycker är ungefär likvärdigt med salladsdressing. Man får också dricka/slicka ur om man fått en extra bägare med varm kolasås på glasstorget!

2007-05-30 @ 13:28:19
URL: http://yfronten.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0