Kulturkullan

Vecka 21

* Läser: Försvinnanden av Jodi Picoult. Författaren har tidigare skrivit Allt för min syster som är en av de bästa böcker jag läst. Den var väldigt sorglig och det var nästan jobbigt att läsa för jag grät så mycket och blev så upprörd av den. Det är lite svårt att lägga undan en sådan bok och återgå till det verkliga livet. Den här boken är lika välskriven och den är också väldigt bra men inte lika gripande. Och ändå är det en verkligt fängslande historia om Delia som plötsligt får veta att hennes pappa kidnappade henne när hon var fem år. Detta medför att hon börjar undra vem hon egentligen är.

* Lyssnar på: 50 sånger med Mauro Scocco. CD-box  med 3 CD från 2007. Mauro Scocco är viktig för mig och har varit det sedan jag gick på högstadiet. Jag kommer alltid tillbaka till honom; funkar när jag är glad, när jag är ledsen, när jag vill sjunga högt, när som helst! Jag har allt han gjort både med Ratata och solo, förutom Det sjungande silverträdet, men eftersom det är rösten jag älskar har jag ännu inte tyckt mig behöva den instrumentalplattan. Den här boxen innehåller inte mycket nytt, men är väldigt fin!

* Veckans citat:
-Vad kallas det när man sågar ut små figurer?
-Kejsarsnitt!
Henrik Dorsin i TV 4:s Parlamentet fick frågor om verktyg...

* Veckans händelse: Sydsvenska rallyt i Ljungby fredag-lördag. Mycket jippon runtomkring, som ett stort tält på torget där det ska vara gratis att höra Tullamore lads, Time machine och Linda Bengtzing.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0