LP-nyheter?

Jag kollade brevlådan vid stugan för första gången på evigheter. När jag fick en adress i Runkarp satte vi upp en brevlåda för att det var så roligt. Den har en nej-tack-till-reklam-skylt så det brukar aldrig hamna något där. Nu skulle jag kolla om en kompis skickat brev när jag givit henne adressen och hon påstod sig ha skickat inbjudan till midsommar. Lite förvånad blev jag när jag i stället fiskade upp LP-nyheterna. Vad är nu det för något? Jag bläddrade igenom tidningen med underrubriken Missbrukarvård på kristen grund men fattade fortfarande inte vad LP står för. För mig är det fortfarande Long Play. Inte tyckte jag att jag passade in i målgruppen heller, jag är varken missbrukare, vårdare av sådana eller kristen. Mamma brukar kalla mig "din lilla hedning" när jag kläcker dumheter som "vad synd att påsken ligger över en helg i år så det inte blir så många dagar ledigt" (jaha, långfredagen inträffade på en fredag i år igen...).

Igår hade vi besök av våra stuggrannar som hade ett par turkiska vänner med sig. Vi badade bastu. Vet inte riktigt hur tillförlitliga våra termometrar var, men de visade på +10 ute, närmare +100 i bastun och +16 i dammen. Turkarna höll på att frysa ihjäl under den lilla promenaden till bastun, sedan blev de nöjda och tyckte det kändes som turkisk sommar inne i bastun (jag vill inte åka till Turkiet om där är den värmen och luftfuktigheten) och tjejen satt med badrock på sig hela tiden! Det kanske var för att hon inte ville visa sin gravida mage, men hon såg så nöjd och knappt svettig ut. Blev impad när killen hoppade i dammen, för det är lite överkurs. För övrigt blev det årets första och andra dopp för mig.


Kommentarer
Postat av: Kompisen

LP = Levi Pethrus = väckelsepastor o grundare av pingströrelsen bl a. Hedning var det ja...:)

2007-05-19 @ 21:38:51
Postat av: Ylva

Tack, nu fick jag veta det! Det var väl ändå ganska svårt att gissa sig till? Missbrukarvård på kristen grund = LP, det är ju inte en bokstav rätt. ;-)

2007-05-20 @ 16:08:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0