Lunds affärer och Novalund

I lördags gick jag med mina lundavänner i affärer. Tjejen och jag var väldigt samspelta. Jag har aldrig shoppat med henne så det var kul att se hur lika vi gör. Först går man in i en affär och skannar av utbudet, sedan letar man raskt reda på eventuell fyndhörna. Jag har handlat en keramikgroda som ska sitta vid dammen, en snygg topp på MQ (som brukar ha för dyra kläder för mig, men nedsatt från 299 till 120 är det ett fynd), en ljuslykta och en köplistehållare på Indiska, presenter och smågrejor.

På lördagkvällen var vi sex personer på sportbaren Glorias i Lund och såg schlagerfestivalen. Jag tyckte egentligen att vinnarlåten var rätt bra, men det blev lite tryckt stämning när det gick så dåligt för Sverige. Dessutom var det en fruktansvärt seg omröstning, den tog ju aldrig slut. De kunde åtminstone ha talat om var i ordningen man befann sig, eller gjorde de det? Jag tyckte inte man hade någon aning om hur många länder som röstat eller hur många som var kvar. Vi hade tänkt åka till Finland och se festivalen på plats men det var tur att vi inte gjorde det. Vid närmare eftertanke tyckte vi att det skulle bli för dyrt och bara inträdet kostade visst ungefär 2000 kronor.

På söndagen gick vi på köpcentrat Novalund som är enormt. Jag hade handlat så bra dagen innan så jag inte köpte något men det var kul att bara gå och titta och vara smakråd.

Kommentarer
Postat av: patrik

Roligt att du tycker om skivan och gott att du gör lite reklam. den behöver nog så mycket den bara kan få i den vägen. Smålandsposten har jag faktiskt inte hört av alls, men Smålänningen har ju fått tag på mig och likaså har Radio krooberg ett ex av plattan nu så vi får se vad det blir av det hela.!
Hoppas skivan fortsätter underhålla!
Ha det gott!

2007-05-14 @ 21:27:22
URL: http://patriksundin.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0