Patrik Sundin har släppt CD!

Jag kan inte vänta till nästa Kulturkullan. Det här är alldeles för exalterande! Patrik Sundin, en av våra elever, har släppt en skiva! Jag visste att han hade något på gång och av någon anledning tittade jag in på hans hemsida idag. Jag har inte kikat in där på länge och den var rejält omgjord sedan sist och där stod att hans CD gavs ut igår. Raskt cyklade jag till Expert i regnet och köpte den. Den finns även att köpa på hemsidan www.patriksundin.se. Ljungbys egen lille Winnerbäck, och det är ett bra betyg. I Kom intill sjunger han duett med Lizette Eklund, en av våra duktiga esteter. Den är så vacker så håret reser sig på armarna. Det här är sååå bra:

Kom intill mig jag ska leka i ditt hår
Jag ska sy ihop dina sår
Jag ska hålla dig i hand så hårt det går
Kom intill mig, ja vi skiter i imorn
Då kan allting börja om
Kom intill mig, inget annat spelar roll

Och killen är bara 17. Jag måste genast tipsa tidningen!

En annan sak jag upptäckt idag är Rydbergs kalla sås, som bland annat finns i bearnaisevariant och är gottig. Två för 30 kronor på ICA Maxi denna vecka. Det var också en elev förresten som gick och hämtade den åt mig, när jag kom fram till kassan och inte hade hittat den här intressanta såsen jag sett i reklambladet. Det var den där knäppa dagen när jag såg halva skolpersonalen på ICA och som sagt, i kassan står det elever. Om man är trevlig mot dem på biblioteket brukar de vara trevliga tillbaka.

Idag har jag fått glada kommentarer både om mina röda gummistövlar och min roliga T-shirt med äkta kolor. Jag såg stövlarna i ett modereportage i tidningen Chili och nu kostar de 500 kronor. Så mycket tror jag inte jag gav för mina men jag är lite besviken på att märket Viking inte håller bättre. De börjar spricka och jag litar inte alls på att de är täta. En kompis tyckte det var hur kul som helst när hon var med mig ut och tömde båten. Vi låg på knä på bryggan och öste och så kom det ett par snillrika gubbar och tipsade om att stå i båten. -Men det är ju mina stadsstövlar! mumlade jag.

Kommentarer
Postat av: Maria

stadsstövlar... hi,hi..det fattar nog inte gubbarna vitsen med

2007-05-10 @ 08:05:06
Postat av: Ylva

Jag klev faktiskt i båten sedan och stövlarna läckte inte så det gick bra.

2007-05-10 @ 17:18:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0