Sen lördagnatt

Vi kom hem halvfyra inatt. Länge sedan jag var uppe så sent. Gick hem från festen när det började ljusna. Jag tror att värden började bli lite trött och de flesta av de som var kvar gick nog ungefär då. En tjej hade gått och somnat i hans säng så han sa att han skulle sova på soffan. Det var en väldigt rolig fest. Pratade en hel del med en kille från Staffanstorp jag inte träffat förut. Jag brukar hålla mig informerad om vad som händer här i stan och upplyste honom om att han borde komma hit nästa helg för då är det svenska rallyt, med underhållning av ett irländskt band på fredagen, Linda Bengtzing på lördagen, godisregn och modevisning på Storgatan och blablabla... Tyvärr reagerade han mest på delen om rallyt och frågade vilka som ska vara med och tävla och rabblade namn. Jag har ingen aning!

Träffade den minsta människa jag sett nästan, en åttaveckorsbebis. Sa till pappan att när hundvalpar är åtta veckor får man sälja dem. Inte för att jag tänkte köpa sonen, men det var en väldigt söt liten sak. Jag höll i hans pyttelilla hand en bra stund för den var så liten och mjuk och len. Och sedan satt jag i köket och pratade med skåningen om att jag inte vill ha barn och varför, så tro inget nu! Jag vill inte ha det livet, är inte lockad av att ha någon som är beroende av mig. Jag har fullt upp med mig själv. Jag vill fortsätta att göra vad jag vill när jag vill!

Kommentarer
Postat av: Elon

Jag vill ju inte heller ha barn, men ibland lyckas de små liven charma skiten ur en ändå. Sålunda har även jag hållit i en pyttemänniska i helgen: kompisens sex veckor gamla Wilfred. Han var riktigt snäll. Barn är bra när de är snälla. :o)

2007-05-22 @ 20:56:55
Postat av: Maria

ha! när de blir ett år blir de små monster - tur för H att hon är så söt o charmig så man står ut iaf... *s*

2007-05-23 @ 12:04:53
URL: http://www.morellens.blogg.se
Postat av: Ylva

Jag säger som om så mycket annat; Jag vill inte ha egna, men det är bra med tillgång till. Tycker om djur men vill inte ha hund som behöver gås ut med.

2007-05-23 @ 20:58:40
URL: http://yfronten.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0