Vickan på McDonalds

Igår var vi på balkongfest. När vi var som flest var vi nio personer men då fick inte alla plats på själva balkongen. En tjej berättade att hon hört att prinsessan Victoria och Daniel stannade till och åt på McDonalds i Ljungby förra helgen. Jag trodde inte att de åt på så billiga och onyttiga ställen. Särskilt inte med tanke på att de då troligen kom  från Linnéfirandet i Råshult som ligger nära Möckelsnäs herrgård där de har riktigt fin och dyr mat.

Själv berättade jag en sak som jag nästan glömt bort. Jag vet inte varför jag kom att tänka på det men i alla fall; för tio år sedan när jag gick på högskolan i Borås fastnade jag en gång med jackärmen i en dörr så att jag liksom höll på att ta med mig dörren när jag gick. Efter mig kom en av mina föreläsare och jag bad om ursäkt för att jag höll upp dörren för honom.

Det var mycket folk i öltältet inatt men tyvärr slutade det irländska bandet att spela redan klockan ett. De skulle spela hela kvällen så jag trodde såklart att det betydde till två. Nu hann vi inte höra mycket alls, för vi kom ut ganska sent. Sambon råkade riva ned en skylt som han tyckte satt fast dåligt vid en pelare. Det var en kricketskylt inifrån Harrys som de satt där som dekoration.

Idag är sambon ute i skogen och tittar på rally. Nu regnar det så jag är jätteglad att jag inte följde med. Men jag måste nog ut på stan snart för jag har skymtat en langosvagn! Langos med sylt och grädde! Jag blev snuvad på det senaste ljungbydagarna så nu jävlar!

Åkte nyss till stugan för att se till så att fåren håller sig på rätt sida av staketet, elstängslet är nyss igångslaget och det är inte säkert att lammen lärt sig vad det innebär. På vägen dit var det två kalvar bredvid vägen på ett ställe där de ofta kommer utanför sin hage. Det orkade jag inte ta itu med. Väl uppe hos oss konstaterade jag att två lamm var på fel sida trådstängslet. Den ena är stor och tung och jag fick fast i ryggen på honom och kasade på knä bakom tills jag till slut lyckades lyfta upp honom och kasta över honom. Den andra är flasklammet som inte alls är så tam längre utan han sprang ifrån mig, följde staketet och tog sig tillbaka själv genom ett hål. Och ikväll ska jag ha kort kjol och visa mina rivna ben.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0