BWO på Garvaren

Igår var vi på konsert med BWO på Garvaren. Det var länge sedan jag var där och länge sedan jag hade kul där. Det är så trist att man ska känna sig obekväm och gammal när man går ut. Ska jag behöva börja gå på dansbandskvällar för att träffa människor i min ålder? Nej, där passar jag inte bättre in, för då kommer det små välmenande farbröder som tror att de ska lära mig bugga.

Konserten var bra, de är väldigt proffsiga. Man får bortse ifrån att Alexander Bard ser ut som en hitlerfierad trädgårdstomte och fokusera på smörsöte sångaren Martin och tjusiga Martina. Bard är nog väldigt smart på sitt eget lilla vis. Han har gjort otroligt många hits. Jag tyckte visserligen aldrig om Army of Lovers eller Barbie men Vacuum hade någon bra låt och jag kan inte neka till att det han gör funkar. Sångaren berättade att förra gången de var här för två år sedan hade de haft en väldigt bra efterfest. Jag undrar var de var då? Jag har sett Bard i Hedemora på hotellet en gång och någon sa att det var för att han känner någon i stan. Det undrar jag också vem det är.

Eftersom jag missade Idol i fredags såg jag reprisen idag. Jag vill inte bry mig så mycket och det är pinsamt att få tårar i ögonen av en talangtävling, men TV kan konsten att göra saker känslosamt. Jag visste inte att jag var så förtjust i Daniel. Trodde mest att jag tyckte att han är en kul figur som är bra på att sjunga och göra häftiga scenframträdanden. Nu visste ju jag innan att han skulle åka ut men lik förbannat blev jag chockad och alltså ledsen. Varför är Andreas kvar då? Jag tycker inte om hans sätt att ta i så det ser ut som att han skiter ned sig hela tiden och så är han ingen Idol. Han har inte vad som krävs för att leverera på scenen och jag tror inte han kommer att hålla länge. Nu måste jag rösta på Amanda. Det var henne eller Daniel jag ville se som vinnare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0