Friskvårdsmässa

Igår var jag på friskvårdsmässa för kommunanställda och gick på två bra föreläsningar. Den ena handlade om kommunikation och den andra om balans, glädje och goda relationer. Jag kollade snabbt i Smålänningen imorse för att se till så att jag och väninnan inte hade hamnat på bild, när vi satt och såg fåniga ut med pekfingrarna mot varandra i en övning, och som tur var så hade vi inte det. Jag läste förresten nyligen i Magnus Ugglas blogg att han blir så less på att tidningarna alltid väljer ut de sämsta bilderna där man absolut inte ser vettig ut. (Jorå, jag kan visst jämföra mig med Uggla...) . Och så tänker jag på Ulrica Schenström och Anders Pihlblad (och här vill jag inte jämföra med mig själv) som jag inte hade hört talas om tills alldeles nyligen när det tokades till det så att hon avgår. Jag tycker att det är kul för hon ser sur och fet och ful ut och han visserligen kaxig men snygg. Sedan trodde jag hon var mycket äldre än han men kollade upp det och hon är född -72 och han -68. Vad är du förresten för anonym människa som tycker att jag ser äldre ut än Marie LIndberg i senaste Kulturkullan? Svårt att svara när jag inte vet vem jag argumenterar med. Okej, så här då, jag tycker att Marie är snygg men hon ser väldigt prydlig ut och det gör inte jag. Jag håller med om att vuxenheten inte alltid sitter i utseendet. Det blir roligare och roligare för varje gång att visa leg på systemet. Jag tycker ju faktiskt inte att jag ser ut att vara nitton, men jag lyckas väl se så pass osäker ut, samt köper fjortisdricka som jordgubbscider, så att de kollar mig för säkerhets skull.

Nu har mamma och pappa åkt hem och vi har styckat lammen. Mina föräldrar fick verkligen ta det som det är denna gång när de valde att komma hit trots att vi jobbar, renoverar kök och badrum och slaktar mitt i alltihopa. Som tur är så förvarar vi alltid gäster i stugan och det går ju bra.

Kommentarer
Postat av: maria

jag var toklycklig när jag fick visa leg sist på systemet... fast jag var sliten, medförde klängigt barn samt köpte champange...
fast de blir sparkade direkt om de säljer till folk som inte har åldern inne tydligen. Damen i kassan försökte förklara att de frågar på de flesta, då vile gråhåriga farbrorn bakom mig också visa leg men det sa hon att han inte behövde.

2007-11-01 @ 15:09:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0