Galen och gullig

Usch, vad roligt jag hade igår. Jag utnämnde mig själv till Kung i baren och pratade med så många konstiga kufar så jag tror inte sambon orkade bli svartsjuk. Hustrumisshandlare, mordbrännarkompisar, lärarkollegor och väldigt perifera bekantas bekanta. När jag pratat med en kille upplyste sambon mig om att jag verkligen pratade med gräddan i Ljungby, en kille som är kompis med Hockey-Bengtsson som har bränt upp/ned (vad är det för skillnad?) ett motell och ett tiotal bilar. Vi bodde granne med honom ett tag och när sambon frågade hyresvärden om de hade tecknat särskild brandförsäkring fattade han ingenting. Lägenheten stod tydligen på mamman. Jag vet inte om man får förbjuda någon att hyra för att han är pyroman, men det kändes lite olustigt att ha honom så nära inpå.

En kille talade om att jag är lite galen men gullig och en annan att jag är den vackraste kvinnan i hela världen. På det svarade jag att han har dålig smak i så fall. När jag sa att jag skulle gå och köpa en öl till den här killen för att jag lovat det undrade sambon om jag verkligen tyckte att han behövde en till öl. Ett par kompisars kompisar har en rå jargong och jag hörde honom säga till henne "Ja, du din lilla slampa" och hon svarade "Jaa! Hahaha!"

När jag sminkat mig sa jag att det var värst vad olika stora ögon jag har idag. "Ja, och har du märkt att de har olika form också?" sa sambon. Det är verkligen något konstigt med mina ögon, de sitter dessutom i olika höjd. Det blir särskilt svårt att försöka vara symmetrisk när jag ska sminka mig. Men skit samma, jag tyckte jag blev tillräckligt fin för att gå på Kung i baren och det var huvudsaken.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0