Gratis MMS!

Idag skickar jag gratis SMS och MMS. Eftersom jag är ledig har jag hunnit med att peppra alla mina vänner och bekanta med meddelanden. Men det hände något konstigt. Jag fick några mystiska meddelanden med nakna tjejer från ett nummer jag inte kände igen. När jag kollade upp det så visade det sig gå till en man på Bolmsö. Jag känner väl ingen 46-åring där heller? I alla fall ingen som jag brukar skicka snuskiga saker till. Sedan fick jag ett SMS där sambon undrade om jag fått några konstiga meddelanden. Undrar vem det är som skickar sådär märkliga klipp till oss.

Uppdatering. Nu vet jag hur det hänger ihop. Om man ska skicka snusk till min sambo så ska man inte använda hans gamla nummer för det är mitt nu...

Jag har problem med ansiktskräm. Det ska tydligen vara väldigt viktigt att skydda huden med någon slags kräm när man går ut. Men jag har inte hittat någon ansiktskräm som funkar på mitt flottiga ansikte... Jag blev påprackad någon svindyr Decleor en gång när jag var på Hudvårdsgränden, men inte ens den gick att använda. Om jag ska någonstans brukar jag cykla eller gå. När jag kommer inomhus igen börjar eftersvettningarna. Ansiktet blir alldeles kladdigt. Det känns inte behagligt eller vackert på något sätt. Jag ska använda slut på gratiskrämen jag fått från Nivea och sedan återgår jag nog till bara nattkräm. Jag kommer aldrig att förstå hur alla svala kvinnor bär sig åt för att få huden att se fräsch och inte svettig ut.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0