Kulturkullan

Vecka 45

* Läser: Jaktsäsong av Mats Strandberg. Undertitel Hur hittar man kärleken bland sex, lögner och dvd-boxar? Melinda är drygt trettio år och letar efter mannen i sitt liv. Hur ska hon hitta honom när hon bara umgås med bögar? Magnus som är Melindas bäste vän är kär i sin vän Sebastian. Sebastian är visserligen bög men verkar åtminstone till en början inte intresserad av Magnus. Författaren Strandberg är själv bög och har såklart inblick i Stockholms gayliv. Han skriver krönikor för Expressen och tidningen QX. Jag sökte jobb på QX 1996, innan jag visste att det var en gaytidning... Det kunde de väl ha satt ut i annonsen?

* Lyssnar på: Kärlek i tystnadens tid med Peter LeMarc. CD från 2007. Åh, älskade LeMarc är äntligen tillbaka! Han är nästan lika bra som 1987 när fantastiska albumet Peter LeMarc kom. Låten Ma Chérie Ma Femme påminner hemskt mycket om en låt på Moneybrothers skiva Pengabrorsan. Annars låter LeMarc lite som Lundell. Jag unnar honom verkligen att må gott igen som i första spåret Så gott att må gott igen.

* Veckans citat: -Hej din jävel!
Kolla tidigare inlägget  Hej din jävel! från den 30 oktober.

* Veckans händelse: Kulturnatten i Ljungby på lördag. Kolla programmet på www.ljungby.se. Jag kan tyvärr inte se så  mycket för jag ska på firmafest på kvällen, men den här kulturnatten börjar tidigt så en del saker ska nog hinnas med. Som till exempel modelljärnvägen, våffelcafé, fotoklubben och Ljungby manskör.

Kommentarer
Postat av: Anonym

så varför kunde du inte jobba på tidningen när den var för bögar? Gay-skräck eller fördomar?

2007-11-04 @ 18:16:33
Postat av: Ylva

Jo, JAG kunde mycket väl tänka mig att jobba på en gaytidning men de ville inte ha mig. I senare annonser jag sett har de sökt efter någon som är lite insatt i gayvärlden. Ylva, 22 år, från Hedemora var inte det. Jag är nyfiken och skulle kunna vara faghag om jag bodde i Stockholm.

2007-11-04 @ 19:49:36
Postat av: maria

du får ta lemarc med dig o hälsa på hos oss o soffan.

2007-11-04 @ 21:35:42
Postat av: Ylva

Maria. Jag och LeMarc kommer i februari!

2007-11-05 @ 16:04:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0