Marie Picasso med woolly hat

Jag blir nervös av sådana människor som Marie Picasso i Idol. Nyss tog jag reda på att hon egentligen heter Pettersson och var hon har fått Picasso ifrån fattar jag inte. Får man ta ett sådant namn hur som helst? Hon ser ju inte särskilt spansk ut i alla fall. Jag tror tyvärr att tjejen kan sjunga, har lite svårt att bedöma sådant men idoljuryn gillar henne så hon kan inte vara helt dålig på själva sången. Men så är det allt det här runt omkring som man inte ska bry sig om men som är så svårt att bortse ifrån. Hon är läskigt blond och har otäckt stora bröst, galet glansiga läppar och en framtoning som en Mia Törnblom på speed. Och stora knasiga mössor inomhus, vad är det för någonting? "-Åh, nej, det är mormors woolly hat!" ropade sambon senast när Marie skulle öva inför Orup och Lena PH. Sambons lilla engelska mormor sover alltid med sin woolly hat och jag har sett henne i den i augusti när det var så varmt så det inte var någon idé att ha fönstret öppet. Men hon är närmare nittio år, tanten, och då blir det ju lite gulligt.

Kommentarer
Postat av: Martina

Men herregud.
Du är duktig på att kommenmtera en annan människa och tro dig veta hur Marie Picasso är. Men du vet inte varför hon heter Picasso?
Ta reda på det innan du börjar gnälla.. och läskigt blond?? Hon har väl en helt vanlig blond ton, i jämförelse med amanda så är hon ju nästan mörk.
Sen att tjejen fick struma och gick upp i vikt sätter ju sig även på brösten.
Avis kanske??

Ang mössorna så är det för idolerna inte vill bli sjuka och alltid går i varma kläder.. Jag råkar veta att dom även sover med halsduk och varmt om fötterna... ta reda på lite mera fakta och sluta vara så jävla fördomsfull.
Vad är det som fattas i ditt liv eftersom du måste lägga ner så mycket skit på någon annan??

Väx upp!

2007-11-15 @ 19:55:38
Postat av: Maria

Lilla Martina... man MÅSTE inte läsa bloggar om man inte är intresserad av vad som står i dem. Du kanske skulle skaffa dig en annan hobby än att lägga ner en massa skit på andras åsikter.

Kram på dig Y, skit i snorungar som inte har nått bättre för sig än att gnälla... Själv vet jag inte ens vem MössMarie är, tittar bara på uttagningarna till idol för det är bara mobbingen som är intressant i det programmet

2007-11-15 @ 20:57:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0