Nytt kök och badrum

Nu har jag invigt badrummet och köket! Nya toaletten har något blått medel som luktar och man kan sitta på toan och spy i handfatet samtidigt. Det är ju bra... Jag kan inte bara rapa och fisa samtidigt, jag kan även spy och skita, här kommer alla känslorna på en och samma gång! Duschen är utmärkt för det är rejält tryck på vattnet och FM Mattssonblandaren är tung och gedigen, duschmunstycket ligger skönt i handen och det är förhoppningsvis lättare att hålla det rökfärgade glaset i kabinen rent än den förra genomskinliga plasten. I köket testade jag spisen för första gången idag. Det blev pastasås med kassler och spagetti.

Kommentarer
Postat av: Maria

det där med att spy o skita samtidigt är ju vådligt praktiskt ibland...
skönt att ha både kök o badrum igen gissar jag? Vi skall nog inte riva köket förrän till sommaren, L har bara tjuvstartat lite här o var.

2007-11-24 @ 22:27:46
Postat av: Ylva

Minns den lilla toan i Borås där man nästan satt med skallen i handfatet utan att vilja det. Det är helt fantastiskt att ha badrum och kök! Vilken lyx! Nu har vi till och med dörr till toan vilket känns bra. Särskilt när vi ska ha gäster.

2007-11-25 @ 14:11:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0