Publicitet för skolan

Idag har vi nästan en helsida i färg och halva förstasidan i Smålänningen. Kul att tidningen var där och fotade lord Voldemort. Läraren/konstnären Fredrik Jansson hade verkligen lagt ned möda på sin dräkt och själv sytt den och beundransvärt är även hur han orkade stappla runt på sina höga skor så pass länge. Mina kollegor är med som Kling och Klang och mig skymtar man på förstasidan.

Idag ska jag enligt mitt horoskop (även det från Smålänningen) inte prata om religion eller politik för att folk kan vara känsliga. Det brukar jag inte göra så det ska nog inte vara några problem. Dock tänker jag inte undvika kyrkor eftersom jag ska till Missionskyrkan på Konserten om Ljungby ikväll. Alla föreställningar är utsålda så den får lov att vara bra. Jag mötte upphovsmannens fru häromdagen och hon erkände att det kanske inte var hennes sak att säga (hur hon nu formulerade det) men att "bättre blir det inte!".

En närstående sa att jag nog får sluta med att kritisera människor här eftersom folk kan bli så upprörda, efter kommentarerna om Marie Picasso i Idol. Jag tycker det är ganska roligt med reaktioner, men nu har Maries syster svarat så nu måste jag släta över det där. Samtidigt kan jag tycka att om man är kändis får man lära sig att tåla personliga påhopp. Om man är med i TV så är det ju det ansiktet man ser. Jag har faktiskt aldrig påstått att jag vet hur Marie är. Jag kan bara fortsätta att säga att vissa människor gör mig nervös. Det kan vara för att de ser för bra ut. Jag har haft bekanta som modellat och det är svårt att känna sig bekväm tillsammans med vackra människor. Det handlar inte om avundsjuka! Jag vill inte vara FÖR snygg, de här tjejerna kan ha svårt att träffa killar för att killarna antingen blir rädda för dem eller vill ha dem bara för att de är snygga.

Kommentarer
Postat av: Morellen

glömde ju fråga; är karnstedt fortfarande snygg eller har han blivit gubbig?

TYCKA måste man ju få lov till, du får väl maila till mig istället när det inte är pebliceringsbart.

2007-11-23 @ 17:42:40
Postat av: Ylva

Jag träffade aldrig Karnstedt men jag hörde att han är snygg och har en stor näsa.

2007-11-24 @ 13:18:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0