Scorupco och brorsan

Om man inte har egna erfarenheter får man låna andras. Idag pratade jag med en man som har hemskt många barn och han berättade hur trött man blir av det och att man inte orkar träna. Jag sa inte att jag blir trött bara av att se ett barn utan relaterade raskt till både min bror och Izabella Scorupco. Förra veckan hade jag funderat på att åka och hälsa på brorsans familj i Stockholm men det ville inte de eftersom de blir helt utschasade vanliga vardagar och bara kommer hem och försöker få ungarna i säng. I stället bestämde jag mig för att jobba på höstlovet. Jo, och så har jag läst om Izabella Scorupco som har tre barn och är jättesnygg och fräsch utan att träna. Hon säger att det är motion att bära omkring på barnen.

Uppdatering. Scorupco har bara två barn, men jag tycker att även det är jättemånga. Ur Jaktsäsong av Mats Strandberg:
- Jag har bara så svårt att tänka mig ett liv utan barn.
- Och det är okej. Jag har bara så svårt att tänka mig ett liv med barn. Jag har verkligen det. Jag har inga av de där moderliga instinkterna. Om jag verkligen hade det, skulle de inte ha visat sig vid det här laget? Jag menar, jag älskar Andreas. Jag vet redan nu att om han inte är mannen i mitt liv så är han åtminstone någon som jag alltid kommer att minnas, han är definitivt en av de där milstolparna... Och ändå finns det ingenting i min kropp som vill förenas med honom på det sättet... Skapa en liten miniversion av oss båda, höra trampet av små fötter... (sid.176). Sådana saker som jag skulle kunna säga. Lustigt nog tänkte jag just att jag bara behövde byta ut namnet, att jag aldrig varit kär i någon Andreas och sedan kom jag på att jag haft en pojkvän som hetat det...

Kommentarer
Postat av: M

Jag tror faktiskt att man ska ha barn innan man är 25 eller i varje fall 30. Jag blir också trött numera av barn men det är ju tur för dig att jag inte hade en tanke på sådant när jag var yngre. För övrigt är barn väldigt olika och man kan nog lika lite säga att man tycker om barn som att man gillar 40-åringar.

2007-11-08 @ 17:45:18
Postat av: Ylva

Klart att barn är olika, men jag tycker inte om mig själv med barn. Jag vet ju inte vad jag ska ta mig till med dem. Det är tråkigt att leka och om de inte gör som jag säger blir det jobbigt.

2007-11-09 @ 16:13:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0