Tobbe trollkarls fru

Det är jobbigt att vakna gapande med snustorra läppar för att man glömt hur man gör när man andas genom näsan. Vi hade väldigt roligt igår. Det var nog den sista Strålforsfesten jag fick gå på för sambons avdelning Lasermaxrollsystems hör inte ens dit längre. Påkostat kändes det för oss 200 personer som hade biljetter, alltså Strålforsanställda och respektive. Vi fick god buffé, men lite pilligt med kyckling, revben, majs och annat olämpligt när jag försöker vara elegant i min snygga kritstrecksrandiga kavaj från Madrid. Sedan var det underhållning med Adde Malmberg och coverbandet Party Providers.

Jag pratade med en massa roliga människor, däribland kompisars kompisar. En av kompisens kompisars kompis (jodå, jag kan gå fram och prata med någon för att jag träffat honom på Ljungbydagarna) var jättemärklig. Han pratade hela tiden osammanhängande om TV4 och frågade om jag är ihop med Tobbe Trollkarl. Tyvärr kom sambon och förstörde alltihop. Jag vill gärna låtsas vara Tobbes tjej, han är gullig. Sambon fick prata bilar med den här killen som tydligen själv varit med i TV4 i något sammanhang. Undrar varför det alltid blir bilsnack? Jag fattade inte varför jag stod och pratade med en gubbe om hans två pickupper. Då var inte ens sambon med och det brukar vara han som styr in samtalen på bilar och verktyg. En trevlig kille som också pratade verktyg och maskiner och satt vid vårt bord hade haft sommarställe i Hedemora, fast det var så länge sedan så han kom inte ihåg var.

Kommentarer
Postat av: Jeanette

Ja, har boken, men ej läst slut martin svenssons bok. vill inte att den ska ta slut..:) väntar på den andra boken från honom...:P

2007-11-11 @ 15:00:19
URL: http://metrobloogen.se/jea

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0