Facebook?

Jag förstår inte facebook! Alls faktiskt. Någon som tycker det är kul borde visa mig vad det egentligen är som är kul. Jag blir mest frustrerad när jag går in och tittar på min sida. Vad ska jag göra med den? Det handikappar mig mer än jag vill att den är på engelska. Man kan "poke a friend" men jag vet inte vad poke betyder så jag törs inte. Sedan kan man skriva på varandras väggar eller skicka meddelanden. Här vet jag inte riktigt vad alla kan se och vad bara den man skriver till kan, så då känns det mycket säkrare att maila. Sedan blir man inbjuden till en satans massa konstiga saker som aldrig funkar i vår världssega dator och jag höll på att bli knäpp igår när den laddade och laddade och jag ändå aldrig kunde göra testet om vad jag gillar för sorts film. Här hittade jag några bra tips: http://karlaplan.wordpress.com/2007/09/18/tank-om-alla-kunde-folja-dessa-21-budord-pa-facebook/

Igår fick jag i uppdrag att köpa blomma till en tjej som ska sluta hos oss. Jag kom inte på något riktigt bra skäl till att avböja så jag gick med på det men tyckte det kändes ganska krångligt. Jag KAN inte blommor. När jag kom på igår kväll att jag ju skulle köpa något funderade jag på när och var jag skulle hinna göra det. Sambon tyckte jag skulle ta mina vissnande rosor från vår förlovningsdag den 18 oktober... Jag bestämde mig för att chansa på att blomaffären skulle öppna klockan nio på morgonen och i värsta fall köpa något på ICA annars. Som tur var så öppnade Janssons blommor nio och jag kunde handla en liten bukett, ta på cykeln och bara komma tjugo minuter sent till jobbet. Och så fick vi skånsk äppelkaka med riktig vaniljsås och det var ju trevligt.

Ikväll ska vi köra iväg baggen till hans nya ägare. Det ska bli spännande. Senast jag träffade honom (i förrgår) satte jag mig på hans huvud så att vi kunde sköta om hans onda klöv och jag är inte helt säker på att han kommer att vilja prata med mig idag. Vi får ta till tricket att locka honom med mat eftersom han inte fattar att det är för hans eget bästa han ska få åka släp. Han ska få fårröv! Jag tror att de har sju tackor så det blir nog bra för honom. Det verkar förresten inte som att vi ska avsluta fåreriet helt. Sambon vill ha någon som säger bä när han kommer till stugan. Tackorna ska på vinterförvaring hos svärmors granne och förhoppningsvis kommer det att bli lamm i vår igen.

Kommentarer
Postat av: maria

hurra då kan vi komma på lammsafari nästa år med.

jag har hittat lite småroliga grejor på fb faktiskt, iread vore ngt för dig tror jag o filmklippet jag skickade dig får du kolla på jobbet (är nästan jobbrelaterat ju!)om ni nu envisas med att inte a vettig uppkoppling hemma.

2007-10-23 @ 19:39:57
Postat av: Ylva

Maria. Ja, ni kan nog komma på lammsafari i vår/sommar men då får ni stänga in Chicko...

2007-10-24 @ 10:30:09
Postat av: Helena

"poke" betyder ungefär "peta" och allt som händer är att den du petat på får ett meddelande som säger "you have been poked by Ylva" plus att de kan se din profil ett tag, även om de inte är på din kompislista. Annars kan bara dina valda vänner se din sida inkl. din "vägg", och skickar du ett meddelande kan bara personen du skickar till se det (så egentligen lite värdelöst - kan ju lika gärna mejla som sagt)

Håller fö med Maria ovan - iread vore nåt för dig!

2007-10-30 @ 00:36:03
Postat av: Ylva

Jag säger som vanligt. Facebook funkar dåligt med segmodem. Och inte var det någon som gick med i Voolife när jag råkade skicka mail till hela adressboken...

2007-10-30 @ 08:54:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0