Paul Potts och Pol Pot

Idag lärde jag mig själv skillnaden mellan Paul Potts och Pol Pot. Det går lite snabbt när jag ska informera eleverna som plötsligt kan fråga "Vem är Paul Potts?". "Det var en diktator. Nähä, vad sa du förresten? Paul Potts är en engelsk operasångare." Det tyckte de var lite skillnad. Äsch.

Igår var jag hos en kompis som reste runt med mig i Dalarna i somras. Vi tittade på Första, andra, tredje eftersom Ernst var i Säterdalen. Tyvärr var det lite Säterdal och mycket auktion. Sambon var lite misstänksam och rädd att jag blivit Ernstfrälst när jag sa att kvällens projekt var att se honom på TV. Så är det inte riktigt, jag tycker han är ganska fånig, fast jag kan förstå att 50+tanter tittar på honom och tindrar. Programmet var inte så väldigt intressant men kompisen hade bakat goda stompor (tror jag det heter) och så fick vi snacka lite. Ernst var nöjd med Säterdalen och sa att han aldrig träffat på så många goingar som i Dalarna.

Jag hörde ett helt surrealistiskt inslag med Ernst på radion (jag är inte Ernstfixerad) där de spelade upp ett klipp när han gjorde chokladmousse. Det var en tjej som fnittrade i bakgrunden och Ernst sa "Åh, det här är syndigt!". han skrattade själv när han var gäst på radion och fick höra klippet. Han tyckte det lät som något tyskt översatt till svenskt och sa att det var så gott så att han var tvungen att brumma lite. Haha! Apropå brumma så har vår bagge fått två tackor insläppta till sig och han har ett särskilt brummande läte när han pratar med dem. Det är sött.

Kommentarer
Postat av: Maria

Ernst är en mycket märklig man. Vi såg lite sommartorpet eller vad det heter o det otäckaste var när ernst skulle äta ost(?) o började spela med tungan mot kameran *ryyys*

2007-10-09 @ 20:39:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0