Borås, orgasmstaden?

Igår såg jag på nya familjeunderhållningen Babben och Co som jag tyvärr tyckte var lite fånigt. Jag brukar gilla Babben men det här konceptet med fem komiker som ska få olika kändisar att skratta på fem minuter blir lite för mycket av buskis för mig. När Babben intervjuade Shirley Clamp, som kommer från Borås, påpekade hon att Borås är känt som orgasmstaden för att tjejerna där visat sig särskilt nöjda med sina sexliv i en undersökning. Jaha, jag trodde det var för att det alltid regnar där så att boråsarna alltid är våta... När jag bodde i Borås fick jag höra ryktas att det startat en strippklubb som hette Geisha garden alldeles nära Göta där jag bodde. Jag gick runt och letade lite men hittade den aldrig. Det hade nog ändå inte varit något för mig, en 23-årig bibliotekshögskolestudent. Jag blev ju mest generad när jag var på det närmaste jag kommit en snuskklubb, i München när jag prompt skulle på table dance.

Idag är det slut på min månad med gratis SMS som jag fick av Telia av någon anledning som jag inte riktigt förstod. Man fick alltså messa helt gratis i en månad, med begränsningen max 3000 SMS. Hinner någon skicka så många SMS? Jag har verkligen legat i och skickat 727 stycken, det tycker jag är bra jobbat.

Idag hörde jag på Morgonpasset på radion att de ville hjälpa alla lyssnare som brukade hamna på fester där de kände sig som om de råkat fastna mellan ett gäng professorer i litteratur. Var är de här festerna? Det händer aldrig mig på fest att någon pratar över mitt huvud om författare jag aldrig har hört talas om! Visserligen är jag bibliotekarie men på fest pratas det väldigt lite litteratur, tycker jag. Det är väl lite så som när jag har semester och inte känner för att dyka in i varje bokhandel, att jag när jag är ledig inte tycker att jag behöver prata böcker. Men även om jag vill så blir det sällan litteratursnack. Det är synd.

Idag har vi varit i Jönköping och gått på Biltema. Det är en så tråkig affär så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Som tur var så fick jag gå därifrån efter tjugo minuter. Jag hade funderat på att leta efter mina rötter i Askeryd som ligger nära Aneby och Eksjö men vi kom aldrig åt det hållet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0