Crocs, Facebook, foto...

Det finns uttjatade ämnen som inte jag har nämnt, nu ska jag avhandla några sådana. Crocs! Vad är det för fel på människor som köper sådana?! Jag har inte provat och jag vet inte om jag törs, för det skulle vara ironiskt om det visade sig att jag tycker att de är så sköna att jag inte kan gå i  något annat. Kanske är de fantastiskt bekväma, någon annan anledning kan jag inte se att ha några. Första gången jag råkade få se ett par var för ett par år sedan i en skoaffär i Halmstad. Jag övervägde att köpa ett par illgröna till en kompis som gillar sjukt gröna färger, men ångrade mig när jag såg att de kostade 800 spänn. 800 för ett par galet fula plast-träskor! I stället köpte jag något om möjligt ännu fulare till väninnan, ett par stickade gröna stövlar! Inte fullt så dyra. Jag tycker möjligen att små barn kan komma undan med foppatofflor, men inte vuxna människor. Då får man väl ha något riktigt ordentligt fel på fötterna. Det retar mig också att jag får gliringar för mina fula skor om det är legalt att ha crocs utan att trendpolisen säger stopp. Jag brukar ha ganska fula, trista, bekväma skor eftersom det är svårt att hitta något snyggt i storlek 41 som inte plågar ihjäl fötterna. Gillar fortfarande mina röda gummistövlar, trots att de håller på att luckras upp. Har haft mängder av sandaler, seglarskor, tygskor, loafers och liknande. Så jag är väl inte den som ska klaga. Jo, det är jag! Läste i DN:s ekonomidel att de skyller en minskad skoförsäljning på foppatoffeln. Folk som köpt den köper inga andra skor. Men vad innebär det? Att de bosatt sig i fulskorna och inte tycker sig behöva några andra?!

Facebook har jag fått påtryckningar att ansluta mig till. Av minst fyra personer. Hittills har jag motstått trycket, framför allt för att jag tror att jag skulle bli galen eftersom jag sitter på segmodem. Jag betvivlar inte att det är roligt och att man blir fast. Har en känsla av att sambon inte tycker att jag behöver bli mera fast i dataträsket. Har fullt upp med bloggande och mailande. Och så gick jag med i Voolife som är en community jag inte behöver så där har jag inte varit inne på evigheter. Ni som vet, är det någon mening att gå med i Facebook om man inte kan lägga in bilder?

Idag var det personalfotografering på jobbet igen. Det börjar bli tjatigt och lite undrar jag hur många bilder man ska behöva finnas med på. Denna gång var det för fotokatalogen och  då är det ju trevligt om man ser lite presentabel ut. Ha, kom just att tänka på en gång när jag gick på gymnasiet och mamma kom in i mitt rum när jag och pojkvännen låg nakna (under täcke) och frågade om vi var presentabla. Minns inte vad vi hade för besök, bara att mamma besvarade sin egen fråga med "Nej, det är ni inte!" och raskt stängde dörren igen. Troligen var det långt in på eftermiddagen och jag kan tänka mig att vi var hyfsat bakfulla.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0