Facebook och hårfärg

Jag skulle ju inte gå med i Facebook. Varför gjorde jag det då? Jag tänkte jag skulle kolla vad mina vänner där pysslar med så jag skapade ett eget konto. Mäh, vad onödigt. Det var väl det jag visste, det är fullständigt poänglöst om man inte kan greja med bilder. Nu sitter jag som medlem i ännu en community som jag inte tänker ägna mig åt. Någon sa att man slipper maila. Men jag tycker om att maila och alla mina vänner finns knappast på Facebook. Så ni som har lurat mig, skäms på er!

Jag är missnöjd med min hårfärg. Det är bäst att se mig i svartvitt, jag ser ut att vara riktigt blond i passet, så som jag vill. I verkligheten kallar jag mig smygrödhårig. Jag är rödblond i botten men blonderar med sprej. Blir glad när någon kallar mig blondin och inte fullt så glad när de säger rödhårig. I solljus syns det väldigt väl, de gyllene lockarna jag försöker dölja.

Idag åkte fotlänken av för hösten. Försöker så ofta som möjligt att ha kängor för att slippa strumpor men det är alldeles för regnigt nu för tiden. Aldrig får jag tillfälle att använda mina snygga cowboykängor som inte tål vatten. Bäh. Fåren är till salu idag förresten.

Kommentarer
Postat av: Nina

håller med. jag har också blivit ditlurad. till facebok alltså. men det är ju sååå krångligt att sätta sig in i allt. speciellt som jag inte lyckas sitta så länge. det är ju en lite kille här som vill ha uppmärksamhet :)
kram på dig! akta dig för älgar och åskväder

2007-09-20 @ 20:52:33
Postat av: Elon

Facebook verkar vara det nya stora. OK, bra med ett omdöme, då skippar jag det... fast folk tjatar även på mig.

2007-09-20 @ 22:11:33
Postat av: Maria

då kan du visa mig vad jag missar, jag tror det kan umräcka att försöka läsa inlägg på sju olika for

2007-09-21 @ 21:32:35
Postat av: Ylva

Facebook är inte speciellt mycket roligare än Voolife som jag också råkade gå med i, i tron att det skulle ge reklam för min blogg. Det är ju det här jag vill göra, blogga.

2007-09-24 @ 15:42:38
Postat av: Ylva

Jag kan inte greja med bilder för att jag och vår dator är dumma på lite olika sätt.

2007-09-28 @ 10:31:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0