Kåta älgar

Samtal före sju på morgonen:
- Är du vaken?
- Mm.
- Vill du se en älg?
- Nä.
- Det står en här utanför.
- Mhm. Säg hej.

Som tur var mötte jag inga kåta älgar på min tillfälliga väg till jobbet idag heller. Därmed inte sagt att den var helt händelselös. Jag såg ett rådjur och strax därefter en kalv som stod mitt ute i vägen. Han gick i försvarsställning och såg riktigt rädd ut. "Men flytta på dig, då!" skrek jag inne i bilen, fast mera effektivt var att sakta köra emot den tills den klev av vägen. Inne i stan myllrade det av över tusen ungar som skulle gå Carl Astrid-karnevaltåg. Idag firades Carl von Linné och Astrid Lindgren samtidigt med barn och musikskolan. Som tur var hade de hunnit gå över vägen innan jag kom.

På eftermiddagen har jag varit i Öhr igen på mysiga lantcafét. Fem personer i kompisens lilla Polo. Jag har ätit majssoppa med kyckling och en gudomlig chokladmousse. Trevligt!

Nyss blev jag utskickad på uppdrag. Jag ska inte bara föreställa vuxen, jag ska vara snickare också. Helt stolt blev jag när jag kom hem med sticksågsblad, brytbladskniv och täckpapp och det var rätt alltihop! Fast vägen till Cheapy hittade jag inte direkt för den är för tillfället omledd eftersom de har grävt upp Kånnavägen.

Kommentarer
Postat av: Urax

Öhr.. är det inte där Oljeshejkerna Johnsson har en mack?! =)

2007-09-21 @ 21:49:39
URL: http://whereisthepainter.blogspot.com/
Postat av: Ylva

Japp, shejkerna Johansson har en mack i Öhr, samt i Alvesta tror jag. Det kanske är ett småländskt oljekonglomerat?

2007-09-24 @ 15:46:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0