MMS och Bluetooth

Hurra, nu kan jag skicka MMS! Sisådär en fem år efter alla andra... Jag har varit helt nöjd med min gamla Nokia 3310 men nu när jag fått ärva grannens något nyare modell med kamera tycker jag det är skitroligt att skicka MMS. Sambon frågade om jag har bluetooth. Eh, blåtand, det tror jag inte. Jag har inte druckit rödvin idag... Han tror att jag har det och att jag i så fall ska kunna skicka bilder gratis. Jag vet inte ens vad det är, men tycker gott att sambon kan hjälpa mig att ta reda på om min mobil har det, eller om det går att installera på något vis.

Igår klippte vi äntligen baggen för sista gången. Det har vi tänkt göra länge, men han är så skygg så det är svårt att få tag i honom. Särskilt nu när han fortfarande verkar minnas den där läskiga hunden som var och hälsade på förra helgen. Men sambon fick ett fast grepp om halsbandet och drog in honom i ladugården. Vi kopplade honom med ett rep som vi drog över en planka i taket och sedan höll jag repet sträckt och en hand i halsbandet medan sambon klippte och uppmuntrade baggen med äpplen med ojämna mellanrum. Han var rätt snäll och tålmodig faktiskt, men det tog drygt en timme och han verkade väldigt glad när det var över. Så nu har vi en nyklippt snygg bagge att sälja. Det vore synd att skjuta honom när han säkert kan leva i flera år till och avla många fina lamm!

Kommentarer
Postat av: ebba

Okej, vad synd! Nej, det är inte Hellström utan Moneybrother som kör Eldkvarn. Helt underbart!

2007-09-11 @ 14:46:41
URL: http://www.omebba.blogg.se
Postat av: fia

va tråkigt me halsbandet, kanske va samma märke , hm ja synd när grejorna inte håller..

2007-09-11 @ 14:59:27
URL: http://ajaxen.blogg.se
Postat av: Ylva

Ebba. Åh, det vill jag höra! Jag gillar både Moneybrother och Eldkvarn!
Fia. Vet inte vad mitt halsband var för märke, men det var som små stavar som gick av och inte går att byta ut eller löda ihop igen.

2007-09-11 @ 16:34:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0