Skäggiga damen

Igår kväll hade vi hit en kompis. Egentligen vill man inte bjuda hem någon när lägenheten är en byggarbetsplats men den här killen är inte så noga. När han ringde på dörren var vi mitt i operation hårborttagning. Jag vill ju inte se ut som skäggiga damen när det kommer besök. Sambon stod och viftade triumferande med en pincett och mitt irriterande hårstrå från födelsemärket i ansiktet när han öppnade dörren. Välkommen till mysiga familjen! Sedan ställde sig grabbarna och tittade ned i hålet som är vårt badrum. De är roliga de där två, det går inte en minut när de ses utan att de börjar prata om suspekta verktyg och mystiska maskiner. Jag kan inte sluta att förundras och bli lite road och associera vilt när de pratar om kränghämmargummi, kutterstål, överhandsfräsar och bogballar... Jag kom upp ur tvättstugan och meddelade att jag förlöst tvättmaskinen som nedkommit med ett påslakan fullt med övrig tvätt och nu ville jag att sambon skulle laga gummit runt luckan som släppt. Så sambon och kompisen stormade ned i källaren och fixade. Idag ska vi börja riva ut köket. Det blir nog flytt till stugan snart.

Nu vill jag ha flera kommentarer här! Igår hade jag 42 unika besökare och alla sidvisningar var 58, vad nu det innebär. Ganska många läsare i alla fall. Härom dagen var det 36 unika och 97 allt som allt. Vad är ni för människor som går in på bloggen flera gånger om dagen? Oftast skriver jag bara en gång. Men fortstätt gärna att kolla ofta, det blir bra statistik. Jag svarar på kommentarerna om jag kommer på något bra.

Kommentarer
Postat av: Joanna

JAG kollar din blogg flera ggr varje dag. Det händer ju att du uppdaterar flera gånger. :-)

2007-09-15 @ 15:02:01
Postat av: Ylva

Joanna. Vad kul att du kollar ofta! Jag försöker begränsa mig till att sitta max en timme/dag och efter 18 men det går sådär...;-)

2007-09-15 @ 16:31:58
Postat av: Maria

jag tror ju fortfarande att det delvis beror på länkar. Om de inte öppnas i nytt fönster måste man ju klicka tillbaka sig efter att ha kollat en länk. vet inte hur det är efter kommentarerna?
Nu är jag tröttfotad o nymatad.

2007-09-15 @ 19:09:25
URL: http://www.morellens.blogg.se
Postat av: Anonym

Jag kollar din blogg varje dag eftersom jag använder din sida till att söka efter andra medlemmar som bloggar. Är helt enkelt för lat för att komma att de andras adresser. Men din sida är mest underhållande...

2007-09-16 @ 10:37:26
Postat av: Ylva

Maria. Jo, jag vet det där med länkandet men det är ju inte så ofta jag länkar. Kanske ska göra det i varje inlägg?...
Anonym. Tack, vad roligt! Men det var mig en besynnerlig sida att använda för att söka andra bloggar. Jag länkar ju bara till mig själv. Jag rekommenderar blogg.se och bloggportalen.se om man jagar nya bloggar.

2007-09-16 @ 18:11:38
URL: http://yfronten.blogg.se
Postat av: Anonym

Jag går in på "om ylva", "medlemmar" och där kan jag söka på medlemmar från olika städer. Därför går jag ibland in på din sida några ggr/dag.

2007-09-16 @ 19:05:05
Postat av: Ylva

Anonym. Ja, titta, den funktionen hade jag glömt bort. Jag kollar ibland andra bloggars kommentarer och hittar nya roliga bloggare. Just nu är jag mest fascinerad av Magnus Ugglas blogg; www.magnusuggla.nu

2007-09-17 @ 17:30:39
URL: http://yfronten.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0