This is England

Igår var jag på bio med sambon. Det var så länge sedan så han frågade "Var är det någonstans?". Vi har en bio i stan och han visste inte var den är... Filmen gick i tre dagar och då tycker jag att man hinner ta sig tid sista dagen så jag fick slita loss sambon från köksrenoveringen. Eller rättare sagt, jag åkte i förväg och köpte biljetter, vi kör ju två bilar nu när vi bor i stugan. Jag tyckte att This is England skulle vara intressant för oss båda. Kanske blev det lite för nostalgiskt för sambon som har sin mormor i England och liksom huvudpersonen miste sin pappa när han var liten. Jag tyckte filmen var bra men otäck. Killen som spelade Shaun, 12-årig huvudperson, var kusligt bra.
Sambon borde bli detektiv eller något liknande. Jag tycker det är helt fantastiskt när han kan höra vilken bil det är som kommer och ser direkt om någon har kört på vår lilla väg. Jag hör skillnad på vår bil och traktor, det är ungefär det. Men så har vi en granne som är lika överjävlig på att vara uppmärksam. Häromdagen när jag körde till stugan så hann jag knappt kliva ur bilen innan det kom en annan bil. Det var grannkillen som skulle kolla vad det var för bil, för det lät inte som när sambon kör. Nä, jag kör mycket saktare. Det är bra att ha grannar med koll. Vi hoppas att det räcker för att det inte ska bli inbrott i stugan, nu när vi ska göra oss av med fåren som gjort att det ser bebott ut.

Idag försökte jag imponera med att vi har fyra hektar mark och eget sågverk. Det gick nog inte så bra. Mannen jag pratade med delar 75 hektar med sin släkt. Och sågar 25 kubik ved om året. Det gör inte jag. Men vi har byggt en bastu av egna brädor!

Kommentarer
Postat av: Patrik

hehe jaa det är klart att bandet i sig är bättre men Pogues utan Shane är ju ändå inte Pogues, någonstans bakom mannens sluddrande döljer sig trots allt en grym röst:P

2007-09-20 @ 21:42:47
URL: http://patriksundin.blogg.se
Postat av: Ylva

Ja, det är synd att Shane är så nedsupen! Gamla Pogues var ju hur bra som helst.

2007-09-24 @ 15:40:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0