Traumatiserad abborre

Vår abborre fick en skräckupplevelse när sambon rengjorde akvariet. Det var länge sedan glaset var så rent men jag vet inte om han förstår att uppskatta sitt nyrensade hem. Precis efteråt stod han på sned under en rot och såg helt traumatiserad ut. Men nu verkar han ha funnit sig till rätta och bor i ett cementrör.

Idag har vi haft pedikyr på en tacka som fått för långa naglar. Jag tycker de borde slita på klövarna så det inte händer, men ibland får vi hjälpa till att klippa dem. Fast idag kletade vi bara på en undergörande kräm så att det inte ska bli inflammerat. Hela fårskocken tyckte det var jättespännande och gick genast fram och försökte slicka bort det. Själv har jag vit gegga i håret efter att ha stått framåtlutad och försökt mata just denna tacka och hålla undan de andra. Sambon höll i fåret medan jag kletade på kräm och då var det svårt att pressa undan de nyfikna lammen.

Jag inväntar med spänning morgondagen för att se om jag har något mobilabonnemang då över huvud taget. Jag har ju sagt till Tele2 att jag ångrat mig och inte vill byta till dem, men ändå har de skickat nytt SIM-kort och Telia har sänt ett uppsägningsbrev. Jag försökte ringa Telia idag och reda upp men gav upp när jag fick beskedet att jag var nummer 75 i kö med en beräknad väntetid på 22 minuter. Päh!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0