Underbar och älskad av alla

Igår var jag och en kompis och såg Underbar och älskad av alla med Martina Haag. Vi skrattade på en massa ställen när nästan ingen annan skrattade. Skönt att gå med någon med samma humor. Det var förresten likadant när jag gick med samma väninna på Ljungbyartisten. Vi tyckte att konferencieren Stina Joelsson var skitrolig men det var det visst inte så många som tyckte. Hon blev helt utskälld i Smålänningen för att hon var dålig och inte påläst. Jag tyckte hon gjorde ett bra jobb och det var nog faktiskt inte sagt från början att det skulle komma in tre tjejer när hon bara hade ett namn på sin lista. Väninnan trodde att publiken var för nykter och att skämten skulle ha funkat bättre senare på kvällen. Kan tillägga att även vi var nyktra, men som sagt kanske lite mera på Stinas våglängd än alla föräldrar och nära och kära (framför allt kära tonåringar som trånade efter artisterna...).

Ja, men, filmen nu då! Jo, jag tyckte den var rolig och hade glömt bort en del sköna scener från boken. I boken var inte killen dansk, men det gjorde inget. Jag förstod nästan allt han sa när han pratade svenska. Det lät jättegulligt med långa jaa i stället för danska jä. (Vet att det inte stavas så men jag tror att danskan bara har en vokal, allting låter som ä för mig...)

Nu ringde sambon och frågade om vi ska åka ut på sjön ikväll. Det tycker jag är en fin idé. Hade funderat på att gå och titta när en bekant har thailändsk eftermiddag på Vuxenskolan och gå på en utställning som heter Skålen på Keramikverkstan på Gamla Torg, men väninnan som trodde hon skulle gå med mig på thai hade förträngt att hon har invägning på Viktväktarna ikväll. Så nu blir det Bolmen för mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0