Återblick (mest)

Hittade hos http://onekligen.blogspot.com

För femton år sedan (1993)
Gjorde jag mest ingenting. Hade kommit hem i förtid efter mitt sabbatsår på Island och väntade på att sista året på gymnasiet skulle börja. Bodde hemma hos mamma och pappa i Hedemora och såg mina vänner förbereda sig inför studenten. Pluggade körkortsteori. Spelade tetris. Mådde ganska dåligt.

För tio år sedan (1998)

Gick jag tredje terminen på bibliotekshögskolan i Borås. Var inneboende i ett mysigt gammalt hus hos en ännu äldre tant, höll jag på att skriva och gjorde det visst också. Hade väldigt roligt.

För fem år sedan (2003)
Här kan jag faktiskt titta i mina gamla kalendrar. Den 22 april står det: "Gick med mamma och pappa på stan. Glass på torget. Stugan. Grillade." Jag hade påsklov.


För 3 år sedan (2005)
(Kalendern igen:) "Jobbade 8-12. Blev frågad om jag ville vara med i radio och TV och prata storm. Ringde Saga och Lasse och Tove." Haha, som att jag skulle visa mig i TV! Humor! 

För 1 år sedan (2007)
(Enligt kalendern:) "Stannade hemma. Städade. Till Anneli. Åt våfflor. Pratade med mamma." Hemma betyder alltså att jag inte följde med till stugan. Eftersom jag varit på Kung i baren dagen innan var jag antaglien bakis.

Igår (21 april 2008)
Var vi i stugan och satt ute och åt. Jag oljade ett bord och hjälpte till lite med golvfix.

Idag (22 april 2008)
Trodde jag att sambon skulle till Hannover och det trodde han också men han ringde nyss och sa att han var i Hamburg. Åkte till stugan med en kompis och satt ute och åt pizza. Ska vara uppe till mitt i natten och titta på amerikansk tramskomedi.

Imorgon (23 april 2008)
Är det världsbokdagen. Vi har tagit fram fina bokmärken med skolans logga. Jag ska köra till stugan och mata fåren.

Om ett år (23 april 2009)
Med tanke på att det jag gjorde för fem år sedan lika gärna kunde vara nu så ser nog mitt liv ganska likadant ut som idag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0