Flytta till Thailand

Igår var jag ute och åt med tre kompisar. En av dem ska flytta till Thailand, där han har sin tjej, och jobba som mäklare. Han får allt att låta så enkelt men jag tycker det verkar svårt att lära sig prata thai och jobba och leva där. Tralala, inte alls avundsjuk heller... Jag hoppas vi ska dit och hälsa på snart. Jag tyckte om Phuket där de bor, trots att det är värsta turiststället.

Det var riktigt trevligt att gå ut igår, plankan var blodig och fin och den hemslagna bearnaisesåsen välslagen. Sedan åkte bilvännerna hem och jag och thaikillen gick hem till en polis som han känner. De visade från Stjärnsund om den försvunna tjejen på TV och vi frågade vad han trodde som polis. Först hade han trott att det var pappan som bor utomlands som rövat bort henne, men nu visste han inte. Det verkar konstigt om det är en lastbilschaffis de stoppat på Hallandsåsen som har varit i Hedemora bara lite tidigare, så det trodde han inte på.

Jag och väninnan måste ha sett en ovanligt vacker människa igår. Vi satt i bilen och väntade vid en korsning när det körde upp en bil bredvid och båda tyckte att oj, vilken snygg tjej som körde.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0