Internationell valborg

Enligt mina senaste beräkningar kommer vi att bli nitton personer ikväll. Helt säker blir man inte förrän kvällen är över, en del har så gräsligt svårt att lämna besked. Orsaker som migrän eller annan sjukdom eller jobb godkänner jag, och en del andra ursäkter också, men måste de komma så sent? Jag blir ju nojig när jag inte vet om jag ska laga mat till tio eller tjugo personer! Att jag aldrig lär mig att sluta bjuda de där sega människorna. De tänker väl att en mer eller mindre inte spelar någon roll men om alla (eller hälften) tänker så så har man ju ingen aning. Sedan finns det de som inte svarar alls. Det kanske är meningen att man ska tolka det som ett nej, men jag tokmessar tills de svarar.

Det blir internationellt i år med, med gäster från Finland, Danmark, England, Vitryssland, Australien och Thailand. En tjej är född i Australien och har en mamma från Thailand och pappa från Nya Zeeland. Ändå blir den mest långväga gästen från Göteborg. Om man inte räknar danskarna men de är samtidigt närmast för de är våra stuggrannar.

Jag börjar jobba halvtolv idag och tänkte att jag skulle sova länge för att orka vara uppe sent men så vaknade jag vid åtta. Typiskt!

Kommentarer
Postat av: Maria

Hoppas ni får en jättefin valborg!
jag skall tokstäda för kalaset på fredag o påföljande släktinvasion. Bränn inte upp bastun nu bara för den vill jag använda igen. Kram!

2008-04-30 @ 12:12:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0