La Redoute

Igår hade jag två premiärer. Först var jag ute på årets första blejdrunda. Det kändes till en början väldigt ostadigt när jag vinglade genom stan, och genom stan måste jag om jag ska ut på stambanan (ha, ha) gamla E4:an. Sedan gick det bättre och bättre och jag åkte drygt en mil och så fick sambon plocka upp mig på väg hem från stugan. Två bilar som tutade, rätt normalt, alltid händer det något på mina åkturer.

På kvällen ville jag gå på Kung i baren och lyssna på Paddington men det var ingen idé för sambon hotade med att han skulle väcka mig klockan åtta idag och då ville jag inte vara ute sent. Jag premiäranvände min nya byxkjol från La Redoute, väldigt kort kjol med dolda byxor som jag hoppas att jag kan cykla i. Nu var det inte så många som såg den eftersom vi bara gick på Harrys, men den funkade fint på hög barstol. Förra gången jag var ute hade jag en vit klänning, också från La Redoute, och ett av stadens orginal kom fram till mig och sa att jag hade en personlig stil. Jag vet inte om det är en komplimang... Han frågade om sambon blev svartsjuk (svar: nej) och sa att han hade en snygg skjorta. Jag har en till ännu oanvänd klänning från La Redoute som det får bli lite varmare innan jag ska använda.

Idag gick jag inte upp klockan åtta eftersom skälet att Cheapy och Jem & Fix öppnar nio inte räcker, men vi var ute vid stugan halvelva och det är ganska tidigt. Vi har grejat med golvet. Jag har kört ut skottkärror med jord, krattat och sått gräs. Det var skittråkigt. Sedan har jag mest legat på en filt i solen och läst, det är det man ska göra i en trädgård anser jag... Vi har grillat och ätit utomhus, ännu en årspremiär förresten. Det känns lite småelakt att sitta och äta lammkotletter 25 meter från lammens mammor, men vi börjar vänja oss nu. Ett par kompisar kom ut med en fikakorg, trevligt, trevligt! Jag har blandat cement och gjutit runt betongplintar till golvet och känner mig som en riktig grovarbetare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0