Stämma Microsoft?

Om jag skulle ta och stämma Microsoft? Undrar om man skulle kunna vinna mot dem... Jag har på något vis schabblat bort mig så att jag inte får komma in på mitt inlogg på vår hemdator. Det står  Tjänsten User Profile Service misslyckades med inloggningen. Det går inte att läsa in användarprofilen. Tack så mycket för det! Där har jag på den korta tid vi haft datorn sparat en massa foton och lagt upp ett musikbibliotek och jag vill väldigt gärna komma åt mina grejor. Nu måste jag logga in som gäst och då är det mycket jag inte får göra. Lika bra i och för sig när jag ändå bara laddar hem en massa skräp och förstör datorn... Jag ringde Glocalnet och frågade och blev hänvisad till Microsoft. Där var det knapptryckningssystem och när man tryckt sig fram till privatkund så har de ingen gratis support. Jag surfade lite på deras hemsida och ska INTE maila deras support för det kostar 665 kr/supportärende! Jag tror att sambon ska få gräva i det här, ringa en återförsäljare kanske. Det är han som står som administratör för datorn så han kanske kan få lov att gå in och ändra om det blivit bugg i inställningarna.

Igår var jag och såg pjäsen För guds skull. Det är jättesvårt att förklara vad den handlar om men vi tre tjejer som såg den (tillsammans med bara ca 20 andra personer) tyckte att den var bra. Absurd komedi kallades det och det var sant. Det var ett ungt par som plötsligt får en ny granne ovanför. Hon är Gud och konstigt är det också att hon bor ovanför fast de bor högst upp. Det var roligt med saker som att de kastade godis till publiken, skickade runt foton och en kille gick runt i salongen med ett lilapälsigt bord på huvudet. Svårförklarligt som sagt. Och roligt! Vad skönt att jag fick gå på bra teater äntligen!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej! Jag har samma problem =( Vet inte hur man kan lösa det, vet du?
Tack på förhand
Mvh
Elena

2008-04-28 @ 20:56:23
Postat av: Ylva

Har inte lyckats lösa detta än men väntar på att sambon ska ta tag i det och ringa återförsäljaren. Jag törs inte själv för jag är rädd att få en massa konstiga instruktioner. Jag loggar fortfarande in på gästkontot men kan inte nå mitt foto- och musikbibliotek.

2008-04-29 @ 13:39:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0