Kulturkullan

Vecka 33

* Läser: En nannys dagbok av Emma McLaughlin och Nicola Kraus. Boken kom på svenska 2003 och är en av sex böcker jag köpte en gång när jag var med i en bokklubb för att få en fleecefilt med dalahästar. Den har bara stått i bokhyllan och blivit bortglömd men nu ska jag ta itu med en hög olästa böcker här hemma. (Säger hon dagen innan hon återvänder till skolbiblioteket efter sommarlovet...) Det verkar vara en rolig bok om hur det är att vara nanny hos rika familjer på övre Manhattan.

* Lyssnar på: www.lastfm.se där man kan skriva in en artist och få höra liknande musik. Det är intressant att se vad som räknas som liknande. Nu har jag sökt på Gessle och just fått höra Ted Gärdestad. Han skrev många fina sånger men hade så dryg röst så jag kan inte bortse från det. Nu spelas Ända till september med Peter LeMarc, mycket vackert!

* Veckans citat: Julia stack ner handen i påsen och tog upp en liten blåvitrandig sparkdräkt med matchande bomullsmössa. "Ååååh, blir man inte sugen?" hade butiksbiträdet sagt när hon plockade bort prislapparna. "Nej, inte det minsta", hade Julia svarat med ett hastigt leende. Efter det hade kvinnan tittat konstigt på henne, som om hon var något slags monster, ett avvikande kvinnoexemplar.
s.266, Exhäxorna av Jane Moore

* Veckans händelse: Ljungbydagarna! Roligaste dagarna på hela året i den här stan. Jag har varnat sambon att jag ska ut varje kväll och antingen får han sova i stugan eller inte klaga när jag kommer hem sent. http://ljungbydagarna.se

Kommentarer
Postat av: Maria

då kan du tala om för mig om jag borde läs ut den, jag tyckte den var rätt seg så när lånetiden gick ut lämnade jag tillbaks den...

2008-08-10 @ 22:19:03
Postat av: Ylva

Jag tycker fortfarande att den är rolig. Kan rapportera när det finns recension i läsdagboken.

2008-08-11 @ 15:37:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0