Kulturkullan

Vecka 36

* Läser: Så dumt! av Mia Törnblom. Jag har hört Mia hålla föredrag, vilket var lite för flamsigt och hon är så intensiv så man blir helt matt av att höra på henne i över en timme, och läst båda hennes tidigare böcker om självkänsla. Det här är annorlunda för nu berättar hon om hur hon blev drogberoende och om sitt trassliga förflutna med tio års knarkande. Det är modigt gjort och plågsamt men fascinerande att läsa. Man vet ju att det gått bra, att hon tog sig ur och lever ett bra liv nu. http://knuff.se/boecker

* Lyssnar på: För evigt med Jeanette Alfredsson. CD från 2008. En skiva i genren pop/kristen med lovsånger. Jag har gått ur svenska kyrkan och kan inte ta till mig det kristna budskapet men gudarna ska veta (!) att det varit människor som försökt frälsa mig. Jag lyssnar på musik jag tycker är bra och ibland kan jag bortse totalt från texterna om jag tycker om rösten. Jeanette har jag varit och lyssnat på när hon berättade om uppväxten med sin alkoholiserade pappa. En stark tjej och om tron har räddat henne så tycker jag det är fint.
http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=158047659

* Veckans citat:
Alva hittar ett barr och säger: Titta, pappa, en liten julgran.
Från  Jockes blogg http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.89940

* Veckans händelse: Vissa veckor händer det inte så mycket. Då får man hitta på saker själv. Eller som i mitt fall nu då, låta kompisar hitta på åt sig. Det blir guidning på museet på Gamla Torg på tisdag och en tjejhelg i Köpenhamn.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0