Regnstorm

Idag har jag lärt mig ett nytt ord: regnstorm. Det är vad de varnar för nu. Vi har kommit hem till Ljungby efter en nästan otäckt het och fin Göteborg-Värmland-Dalarnaturné så det är liksom bara att acceptera att alla extremväder angriper oss som de alltid gör i den här stan. Visserligen verkar Västsverige vara värst (ah, alliterationen!) men jag blir nästan förvånad, och lite förnärmad, om regnstormen missar oss. Regnar gör det i alla fall med besked.

Vi åkte hem i fredags för att hinna gå på inflyttningsfest hos en kollega i lördags. Det var verkligen tur att det inte regnade då för de hade hittat på uteaktiviteter som att gå en liten uppmärksamhetsrunda på markerna, kasta äpplen i hink, pricka en livboj med kastspö och skriva en sång att sjunga vid middagen. Jag tror vi var över 70 personer i ett jättepartytält, trevligt!

Igår var vi hos kompisar och tittade på deras nya kattungar. De hade precis hämtat två elvaveckors randiga och små. Den ena rullade ihop sig till en boll och somnade i mitt knä. Yyyh!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0