Annandag

Igår gick jag ut ensam på puben. Jag tänkte jag skulle gå och se om jag träffade någon jag kände när det var hemvändarkväll. Det gjorde jag väl egentligen inte, det var inte ens många jag kände igen. Det blev bara ett litet snack med en kille som gått i samma klass som några av mina kompisar. En tomte från Finland (stor gubbe med skägg) kom fram och sa att han kände igen mig. Säkert, jag har inte bott i den här stan de senaste tolv åren. Medan jag fortfarande stod och pratade med honom kom nästa kille fram och sa att han tyckte att han kände igen mig.

De har inte Xide Winter på Kings arms, inte några andra Xide heller. Rekorderlig päron är god, men jag blir förvånad när de inte har sådant som finns på de flesta ställen.

Idag skulle jag fika med en kompis från högstadiet som jag inte träffat på flera år. Först hade vi tänkt Två systrar men det finns inte längre. Då sa vi Wienarn, men det var stängt. Jag gick till En och en halv kök och bar där det stod "mellandagarna, samma som vanligt" men det var ändå stängt. Kafé Paris var stängt och likaså Centrum. Då gick vi bort till pizzeria Blå Lagunen där det stod att de hade café också. Det hade de inte, men vi tog varsin sallad. Det var kul att ses igen.
uteservering


http://www.cafeparis.se/
Hit ska jag gå på sommaren. Roligt är att ägaren heter Paris, uttalat med långt a, och det har inget med staden att göra.

Kommentarer
Postat av: stinnepigen

Vår julafton spårade ur totalt i skrattkrampor då min systerdotter på två ett halvt år förälskade sig våldsamt i den KLAPPAR BÄVER som jag köpt åt hennes lillebror i julklapp... väl spenderade 79 spänn och tackar så innerligt för tipset!

2008-12-27 @ 09:46:17
URL: http://stinnepigen.blogspot.com
Postat av: Ylva

Stinne. Haha, finns de fortfarande? Jag har inte sett dem de senaste gångerna jag varit på IKEA.

2008-12-27 @ 12:09:34
Postat av: stinnepigen

Tydligen. Jag hittade en stor korg full av dom på Ikea i Älmhult för bara några få veckor sedan, så det kanske är dags för en liten utflykt... ;-)

2008-12-27 @ 13:55:56
URL: http://stinnepigen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0