I Hedemora

Idag gick jag ut med fara för min hälsa. Inte så mycket av rädsla för yxrånare utan mer för att vägarna är fruktansvärt isiga. Hedemora har tuffat till sig. Här finns alltså yxrånare, fast det tyder mer på sinnessjuka än på tuffhet, en affär som heter Hedemora Streetwear och en som heter Gothic Zone. Jag var ute på stan i nästan tre timmar vilket får anses vara länge med tanke på att jag mest gick på Åsgatan.

Rånarna är ännu inte fast och polisen vet inte hur mycket pengar, för det var bara pengar, de fick med sig från Systemet men de har fått tag i en del av stöldgodset. Undrar hur det har gått till. Har rånarna dumpat pengar på olika ställen?

Svärmor sa "Jag tycker julen är äcklig, man bara äter en massa." Mm, det är det som är grejen. Fast idag har jag blivit bjuden på hjärtgryta på mina lamm och det tyckte jag inte var något vidare.

Jag har traditionsenligt öst pynt över mammas och pappas julgran och den var så sned så vi har knutit fast den vid en spaljé så den inte ska trilla omkull. I vår gran hänger kulor, änglar, tomtar, smällkarameller, flaggor, glitter, lerfigurer från Colombia, sådant där spagettiglitter som inte finns att köpa längre och anskrämliga saker jag och min bror tillverkade när vi var små. Tyvärr har jag ingen kamera med mig, men tro mig, man ser knappt granen. Det är som det ska vara. Jag var lite missnöjd när jag pyntade svärmors gran och hon bestämt att det bara ska vara guld och silver i år.

HA EN REJÄLT GOD JUL NU!

julgranwww.jul-i-sverige.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0