Globen, en synvilla

16905-24
Här tog jag ett kort på Globen som  jag tyckte tornade upp sig på ett mäktigt sätt mellan husen. Men den syns ju inte! Tänk stor vit rund sak där i mitten.

Jag såg melodifestivalen i lördags och tyckte den var hemskt konstig. Jag trodde jag skulle vilja ha BWO och Patrik Isaksson vidare och Eskobar och Ainbusk till andra chansen. När jag tittade visste jag inte alls längre. Jo, jag ville fortfarande ha BWO som vinnare men Patrik gjorde inget bra framträdande och Eskobar var helsega. Vad håller de på med? Ainbusk lät inte alls bra, för mycket skrik. Frida var faktiskt värd att gå vidare, hon gjorde ett fartigt och skojigt nummer och lille rapparen Mowgli, som egentligen heter något  jättekonstigt och kallas Headline var söt och sjöng inte för mycket rapp så det störde. Therese Andersson var märklig och sådär mycket fläktar behövdes verkligen inte, jag trodde hon skulle visa hela trosorna till slut... Caracola var bättre än jag trodde men såg lite väl Spicegirliga ut. Huscic eller vad han hette var tråkig och sedan tycker jag inte vi kan skicka något annat språk än svenska och möjligen engelska.

På lördag ska jag ha fest. Det blir spännande för det verkar bli en väldig blandning av människor och några nya som aldrig har varit här förut. En bokstavligen ny människa, en tvåmånadsbebis som jag inte träffat än. Tjejen som hyr lägenheten under av oss kanske tar med en kille som jag inte minns att jag hejat på fast sambon påstår att han blivit presenterad för oss på Kung i baren, men det gills inte om man inte minns... En kompis ska ta med sin nya kille som jag vet vem det är för tidigare jobbade han på Arbetsförmedlingen och då var jag där och kraschade. Jag var för ledsen för att kunna jobba över huvud taget. Ja, det blir väl roligare för honom att träffa mig glad än när jag bara gråter på honom. En kompis kanske tar med en tjej som jag träffat några gånger men som inte har varit här förut. Vi kanske blir nästan tjugo personer och det ska bli kul!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0