Melodifestival och fest

Ikväll kommer jag att missa melodifestivalen. Jag tycker om Lasse Lindh och Sanna Nielsen men tror att Andreas Johnson & Carola och Ola går vidare. Lasse och Sanna bör i så fall gå till andra chansen för de övriga har man inte hört talas om innan. Jo, Rongedahl känner jag igen från tidigare körande. Sedan är det tydligen en Britneyliknande Nicole som ser superbimboblond ut men är sjuspråkig, en Alexander som behöver krishjälp för att klara pressen och Andra generationen = fem killar med jugoslavisk bakgrund och den fullständigt vansinniga titeln Kebabpizza slivovitsa. Dem hoppas jag inte på!

Ikväll ska vi på 30-årsfest. Det är en kompis och hennes kompis (som jag aldrig träffat) som slår ihop och firar. Vi blir nog ca 40 personer och det ska nog bli roligt.

Jag har en kompis som är TV-slav och försöker lägga sina arbetstider efter olika program hon vill se. Hon ska med ikväll och är bekymrad över att missa melodifestivalen. Jag ska ha fest den första mars och då undrade hon om vi ska se schlager. Det hade jag inte tänkt mig. Nu funderar hon på att titta på TV först och eventuellt komma till mig efteråt. Hon trodde att jag verkligen vill se melodifestivalen men sååå himla viktigt är det inte för mig. Det beror ju på vad som händer annars och fest är roligare!

Kommentarer
Postat av: Maria

känns inte som du missade så mkt...

2008-02-17 @ 11:55:30
Postat av: Ylva

Jag är mest förvånad över att Carola och Andreas inte gick vidare direkt. Lär nog inte få se den sena reprisen så jag får nöja mig med att höra låtarna på radio.

2008-02-17 @ 16:18:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0