Muffinsvull

Igår blev det också två promenader, det är nog det som är min träning nu. Snart åker jag till Stockholm där jag också brukar gå rätt mycket. I alla fall Drottninggatan-Gamla stan-Slussen-Hornsgatan. Jag ska åka buss 10.30 till 17.10 med ett kort stopp i Jönköping. Då är det berättigat med en tolvpack muffins. Visst?

Igår lärde jag mig att rippa skivor. Nu gäller det bara att hitta skivor att rippa också. Det var förvånansvärt enkelt på vår nya dator. Man går bara in på media player och bibliotek. Där känner jag mig hemma och så står det rippa. Det är väl inte ens olagligt? Det vore ironiskt om jag skulle åka dit för fildelning som knappt har delat en fil i mitt liv.

Kommentarer
Postat av: Helena

Så vitt jag har förstått det så får man göra kopior av de skivor man äger, tex att ha som backup om man skulle tappa bort orginalet, eller det skulle sönder, men man får inte kopiera andras skivor (tex lånade på bibliotek) eller kopiera sina egna och sen sälja orginalet. Tror jag i alla fall, men jag kan ju ha fel!

2008-02-24 @ 02:30:55
Postat av: Ylva

Jag får börja med att rippa mina egna skivor. Sedan ska jag leta igenom kompisarnas skivsamlingar. Det är ju ingen som vet vems skivan är.

2008-02-24 @ 12:25:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0