Special price!

Jag var och handlade godis på knäppa Karamellhuset, där lösgodis trängs med nudlar, en frysbox med skitkonstiga saker och storpack av saker man inte brukar köpa i storpack. Kalla mig duktig när jag inte köpte en säck med tre kilo Rollokola. Tre kilo, det skulle ta mig ett halvår att äta upp! Den kostade bara 40 kronor så det var ändå lite frestande på något sjukt sätt.

Idag var jag på Bik Bok och räknade lite på deras rea, 1 för 49, 2 för 99. Whoey, det är ju sämre än när jag var i Thailand och träffade en glad tjej som sålde kangas (kangor?) på stranden. Det var special price for me, 60 kronor för en och 120 för två, eller vad de nu kostade. Jag köpte en och konstaterade senare att jag betalat ungefär dubbelt så mycket som de kostade i affärer. Glömde att pruta ju, men så fick jag en fin kanga köpt av en glad tjej på stranden i stället för i affären och ett roligt minne därtill.


Kommentarer
Postat av: Maria

gah! Du kan väl köpa ut åt mig? Jag kan nog göra slut på tre kilo... om inte annat kan kman ta ram det till fest - minns hur det gick med jättedajmen jag vann på Liseberg.

2008-03-01 @ 15:01:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0