Uppiggande?

Jag börjar bli lite rädd för mig själv. Den här medicinen som jag börjat ta mot min vilja ska vara balanserande och stabiliserande och det låter ju bra, förutom att jag inte tycker att jag behöver den. Allt detta snack om att man ska ta medicin förebyggande skulle jag kunna acceptera om det inte vore för biverkningar och följder. Denna medicin ska vara snäll och inte ha några svåra biverkningar. Vad som händer är att jag nu, redan när jag står på 25 mg, blir piggare. Det låter inte som någon nackdel, men det fåniga är att jag ligger och är vaken ungefär mellan tre och fem varje natt, till ingen nytta. Om jag går upp till 150 mg som det är tänkt kommer jag säkert att vara vaken 29 timmar om dygnet och inte det minsta stabil... Nej, jag förstår inte varför jag ska hålla på och experimentera med tabletter när jag mår bra. Jag tycker att läkarna ska acceptera det och sätta in medicin vid behov.

Igår var vi hos en kollega till sambon och träffade deras belgiska gäster. Sedan var vi några som gick på Kung i baren. Vi var där till stängning och det var kul för det känns som att det var länge sedan jag var ute sent.

Kommentarer
Postat av: Anonym

eller så vet läkarna bäst - man brukar säga att sjukdomsinsikten kommer sist till den som har det!

2008-02-04 @ 08:26:20
Postat av: Ylva

Jag vet att sjukvården ibland kan upplysa en om att man är sjuk men jag har lärt mig att känna igen en depression och även en sömnstörning.

2008-02-04 @ 16:48:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0