Besiktning och prostitution

Det gick faktiskt ganska bra på besiktningen av lilla bilen idag. Förutom att besiktningsmannen satte en hammare i en balk så att hela hammaren försvann in genom rosten och gubben fick en rostflaga i ögat så att en annan gubbe fick komma och ta över medan han skulle ta bort den. En del rost alltså plus att bromsarna tar ojämnt.

Jag har varit på föreläsning om prositution. Lite olyckligt skrev de i Smålänningen "prostititution i projekarbete" vilket ju får en att tro att eleverna själva har testat på det hårda livet på Malmskillnadsgatan. Det var tre elever som åkte till Stockholm på studiebesök och bjöd hit "morsan", beundransvärda Elise Lindqvist, över 70 år och stentuff. Hon och hennes kollegor från Klara kyrka ställer sig på Malmskillnadsgatan mitt i fredagsnatten och pratar med tjejerna och bjuder dem på fika. Jag har hört henne förut och skrivit här den 20 oktober 2005.

Sambon har fått en ny telefon i samband med nya jobbet och nu håller han på att forska i hur den funkar. Han vet inte vad den har för nummer för det har han glömt på jobbet, men lyckades nyss att ringa upp min mobil när han kom på att han måste slå nolla först för att komma genom växeln.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0