Grammisgalan och planering

På Grammisgalan gick priserna till ungefär de jag ville. Kent fick för bästa album och grupp och jag undrar om de inte var lite fulla när de skulle ta emot för andra gången. Jag tror att ganska många drack rejält mycket för jag såg både champagneflaskor och Jack Daniels och en gång sa Gry Forsell till på skarpen att det skulle skärpas till. Annika Norlin med Säkert! fick för årets textförfattare och kvinnliga artist. Winnerbäck fick för bästa låt. Sofia Karlsson blev årets vissångerska. Sahara Hotnights fick ingenting och det var lite trist när de hade tre nomineringar och har gjort ett riktigt starkt album. Sedan fick Salem al Fakir fyra grammisar, som jag trodde. Jag kanske ska lära mig att uppskatta honom.

Nu går det lite segt med planeringen för kulturella evenemang och andra roligheter för mig. Jag har ingen helgaktivitet inbokad förrän vecka sex när jag ska till Göteborg på melodifestival. Skrutt, något måste jag hitta på innan dess! Jag har några småsaker jag funderar på; hälsa på kompis som flyttat ut på landet och har två kattungar (jag hittar nog inte dit även fast det ligger fånigt nära vår stuga), åka till Växjö med kompisar och gå på bio (eftersom jag fått biocheckar i julklapp), låta en kompis lägga en tarotstjärna åt mig, kanske massera någons fötter och ikväll ska jag försöka få med sambon till föreläsningsföreningen som ska ha föredrag om Antarktis. Jag vill se pingviner, de är roliga. I somras när vi var på Sea world i Florida såg vi en pingvin som kliade sig själv i huvudet med foten.

Idag har jag överträffat mig själv ännu en gång när det gäller att laga mat i klump. Jag gjorde ugnsstekt falukorv och hade på mozzarella, spagetti, lök, purjo, krossad tomat, vita bönor, champinjoner och vitlök. Intressant och faktiskt ganska gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0