Kulturkullan

Vecka 4

* Läser: En sorts kärlek av Ray Kluun. Usch, så sorgligt! Jag grät otroligt mycket de sista hundra sidorna. Det här är en roman men författaren har själv haft en fru som dog i bröstcancer när hon var 36 och det känns verkligen självupplevt. Sten och Carmen är ett till synes perfekt par i Amsterdam. De har treåriga dottern Luna och är båda framgångsrika i reklambranschen. Så får Carmen bröstcancer och har inte lång tid kvar att leva. Sten kan inte låta bli att vara otrogen och är riktigt svinig samtidigt som han ställer upp för Carmen som ingen annan av dem de möter på sjukhuset. Riktigt gripande bok!

* Lyssnar på: Daugava med Lars Winnerbäck. CD från 2007. Winnerbäck är bättre än någonsin! Duetten Om du lämnade mig nu med Miss Li är helt underbar. I vissa  låtar är han irländskinspirerad och det passar bra till hans sångstil. En favorit är Jag har väntat på ett regn. "Jag har väntat på ett regn jag kan förlora mig i..." Det är oerhört vackert förutom att jag knappast väntar på något regn. "Du är svår att leva utan, jag är svår att leva med." Jaaa! Alla som gillar Winnerbäck har såklart redan hört den här skivan tusen gånger, men jag kan inte rå över att cdwow.com shabblade bort min skiva på vägen så att det tog tre månader att få den. Förra årets bästa skiva utnämner jag den till!

* Veckans citat:
- Vi ska inte bjudaTito Beltran på vårt bröllop! Vi måste prata om det här.
- Och du är en inbrottsjtuv!

Vissa drömmar är sköna att vakna ur.

* Veckans händelse: Hela huset på Terraza på lördag. Två dansgolv, fyra barer, Dhani från A-teens som gäst-DJ. 100 kronor i inträde. 18-gräns. Får se om jag ska dit.

Kommentarer
Postat av: Elon

Ray Kluun läggs på minnet. Fast historien låter verkligen inte som en munter historia.

2008-01-22 @ 16:17:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0