Lidhult 2008

Vi ska få en ny rockfestival här! Eller, här och här, här i närheten i alla fall. Lidhult 2008, kolla här: http://lidhult.blogg.se. Jag har inte hört talas om en enda av artisterna men det betyder ju inte att det inte är bra. Jag forskade lite på Juanes som jag inte heller hade hört talas om innan svärmor berättade att han fanns, och han ska tydligen vara den störste latinosångaren just nu. Sedär så påläst jag var på latinomusik. Svärmor och jag dreglade förresten båda över Saladin i Arnfilmen så en del gemensam smak har vi.

Här hemma har vi en strid om tvättkorgen. Jag tycker att när jag har tvättat och burit upp tvätten och lagt den på vardagsrumsgolvet tills någon orkar sortera så kan sambon gott ställa tillbaka den tomma korgen i förrådet. Det trista är att förrådet är fullknökat och när man öppnar dörren blir man överfallen av ny smutstvätt, strykbräda, ryggsäckar, presentpapper, skor, spannar och grunkor för akvariet. Nu står korgen på golvet mitt i hallen i väntan på att någon ska flytta den. Vi får se vem som är envisast. Rösta på mig!

Kommentarer
Postat av: M

När man börjar använda spann i stället för hink är man på väg att bli småländsk! Finns det någon där nere som säger en spann-två spänner nuförtiden?

2008-01-25 @ 14:35:03
Postat av: Maria

Klar jag röstar på dig! Annars får du väl gömma tvättkorgen på något oväntat ställe? fast det knepet är ju lättare i hus *s*

2008-01-25 @ 22:03:21
Postat av: Joppe

Hej hopp! Det är jag som ligger bakom Lidhult 2008, kul med lite uppmärksamhet ;) Kända artister kostar pengar och det har vi inte men vi kan å andra sidan som liten festival erbjuda intimitet och mysighet.

2008-01-26 @ 11:12:27
URL: http://joppelito.blogg.se/
Postat av: Ylva

M. Jag kan använda spann ibland men har aldrig hört någon säga spänner. Det är gammaldags.

Maria. Jag skulle ju kunna ha tvättkorgen i tvättstugan men var ska jag då ha smutstvätten i väntan på tvätt? Då försvinner ju hela vitsen om jag måste gå ned i källaren hela tiden...

Joppe. Det är jättekul att det ska hända något i Ljungbytrakten! Hoppas att det går bra och att det blir en tradition.

2008-01-26 @ 12:23:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0