Nära Kent-upplevelse

Eller nära och nära, men jag kom just på att jag har en kändispoäng här. Jag har en kompis som har haft hantverkarsex och den killen hade haft en tjej som varit ihop med Jocke Berg, sångaren i Kent. Det ni!

Igår var vi på föreläsning om Antarktis eftersom jag vill ha en pingvin. Jo, pingviner är festliga men som jag befarat blev det lite mycket snack om att isen försvinner och annat viktigt men inte lika kul som pingviner. Stackars sambon var nog rätt trött i ryggen efter en och en halv timme.

Jag läste en rolig beskrivning av hur Kulturtjejen är på http://imuglybutivegotablog.blogspot.com från den 2 januari:

Kulturtjejen

Så känner du igen henne: Hon driver runt på bibliotek, vernissage, smalfilmsbiografer samt på universitetens mer suspekta utbildningar. Hon är klädd i vida kjolar och möjligtvis batik, men under alla bylsorna finns en fast och välsvarvad kropp som hon fått genom en livslång diet på fallfrukt och organiska linser från Katmandu.

Så går det: Du lockas av hennes fascinerande värld, fylld av cigarettmunstycken, nattliga poesiläsningar, dekadens, haschrökning, och -inbillar du dig - orgier. Efter några trevande ligg introducerar hon dig för fransk 40-tals film och rysk 1800-talslitteratur. Du blir särskilt hänförd av Dostojevskij och hans uppgörelse med människans avigsidor. När du plöjt hans samlade verk under några sällsynt vackra sommarmånader fylls du av ett sådant bottenlöst förakt för individen att du beger dig ut i skogen för att leva i celibat. På din dödsbädd går det upp för dig att den ryska författaren var till bredden full av skit, men då är det redan för sent.

Så är hon i sängen: Hon använder inte deodorant eftersom sådan prövas på djur, och eftersom manipulerad kroppsodör är en "social konstruktion skapad av patriarkatet". Det sistnämnda är även anledningen till att hon inte heller rakar armhålorna eller ägnar sig åt oralsex. Det positiva är att hon inte låter sig skrämmas av att du själv aldrig hört talas om ordet intimhygien samt är en slusk utan motstycke.


Kommentarer
Postat av: Helena

"hantverkarsex"???? Aha, hantverkars-ex, inte hantverkar-sex...

2008-01-14 @ 00:00:57
Postat av: Ylva

Jag menade hantverkar-sex, sex med en hantverkare.

2008-01-14 @ 14:23:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0