Ring inte på morgonen!

Vad är det för terrorist som ringer hem till oss före sju på morgonen?! Sambon hade gått till jobbet och jag vaknade men vägrar gå ur sängen så tidigt om jag inte håller på att kissa på mig eller spy eller något annat akut. När jag lokaliserat oljudet som vår nya högljudda telefon räknade jag till inte mindre än tjugo signaler och då hade det varit några innan. Ingen ringer så länge! Jag måste fråga sambon när han kommer hem om det var han.

Idag har vi haft studiedag, vilket betydde att eleverna var lediga och personalen ägnade sig åt kvalitetsarbete. Jag brukar inte börja jobba klockan åtta på morgonen och var skittrött efter att ha vaknat av telefonen och andra, okända, anledningar. Inatt prenumererade jag på de nya tidningarna Pop och Gay. Jag blev besviken på Pop för den kostade över hundra kronor men var liksom gråblaskig och ful. Gay hann jag tyvärr aldrig läsa, den var jag nyfiken på.

Var och simmade men blev lite less på alla barn som inte höll sig utanför motionssimningsbanorna riktigt. Har också varit på fiket med en kompis. Eftersom vi bestämde klockan fyra blev det varsin bakad potatis och inget onyttigt fika. Faktiskt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0